Esthetische en functionele keukens op maat

Houdt u van koken? Dan zijn onze keukens op maat in Zwijndrecht zeker de moeite waard. Wij maken ze geheel volgens uw wensen: klassiek, modern, cottage en nog veel meer.  

Geliefde ontmoetingsplek

De keuken is een belevingsruimte die open staat voor nieuwe ideeën qua vorm en kleur. Een goede keuken nodigt je uit om je prettig in te voelen en is tot het laatste hoekje perfect doordacht ingericht. Inventieve organisatie-elementen maken het eenvoudiger om orde te behouden. Atag is ons hoofdmerk maar we kunnen ook andere merken aanbieden.

De keukentoestellen worden door ons ook geleverd en geplaatst.

Functie en Esthetiek

De keuken is nu één van de belangrijkste plaatsen in de nieuwe woonconcepten. De activiteiten in de keuken worden niet meer stil naar een kleine ruimte van het huis verbannen, maar heel open uitgevoerd. Familie en vrienden moeten zich hier thuis voelen : de keuken is tenslotte de gezelligste plek van het huis… Wij bieden een ruime keuze aan kleuren en materialen aan, en geven deskundig advies om deze ruimte functioneel en mooi in te richten.

Uw vragen zijn welkom

Zijn er nog bepaalde vragen die u heeft over onze keukens op maat? Neem dan zeker even contact op met Interieurinrichting Janssens in Zwijndrecht.